Cautare

1022 de rezultate pentru "cis automotive cable srl" (3.34 secunde)
SC Corporate United Business SRL, in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta este actionar cu 33 la suta, a fost declarata castigatoare la licitatia organizata, la 12 noiembrie 2004, pentru achizitionarea unui teren in statiunea Neptun.
Mai mult, potrivit directorului DGSPC, SC Grambie SRL si SC Mira SRL asigura furnizarea produselor alimentare si pentru centrele de plasament, nu doar pentru copiii din sistemul maternal, iar dinspre centre nu au fost primite nici un fel de sesizare.
Dar cum reprezentantii Directiei Judetene de Tineret sunt decisi sa-si ia taberele inapoi de la SC Vanimar SRL, care a concesionat pe o perioada de 30 de ani tabara "Luminita", si de la SC Opogete SRL, care administreaza acum tabara "Schitu", si actualul director, Claudiu Teliceanu, a continuat demersurile, descoperind ca alta ar fi buba acestor contracte.
Desi a obtinut aprobarea consilierilor locali sa amaneteze bugetul primariei pe 20 de ani pentru imprumutul bancar de 700 de miliarde de lei, primarul Solomon a semnat pe furis contractul cu SC UTI International SRL Forli Italia.
SC UTI International SRL, reprezentata prin SC UTI International SRL Forli Italia, sucursala Bucuresti, SCT Bucuresti SA si SC Domarcons SA.
Administratorul parcarilor cu plata, SC Cronos Impex SRL, a solicitat in instanta suspendarea investitiei demarate de municipalitate in mijlocul Baniei.
Casa Petra SRL de la Lipova, Arad, a participat in acest week-end la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR cu 20 de sortimente de dulciuri precum:
Corona SRL este prezenta cu un stand in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
In raport se mentioneaza faptul ca "SC Patiprod SRL Codlea a achizitionat de la firma Verba Trans SRL din Brasov 41.860 de pui de curca importati pe 17 ianuarie de la firma Aviagen din Ungaria.
Prin intermediul a doua offshore-uri din Cipru (Potts Agri SRL) si Panama (Scottsdale Business Corporation), banii au intrat in conturile BCS Secure Investment SRL.
"PNL nu este un SRL, in schimb domnia-sa, Traian Basescu, patroneaza o coterie politica. Daca presedintele Basescu are anumite regrete politice, eu am si mai multe si mai mari...", a conchis Puiu Hasotti.
Conform declaratiei de interese, Mircia Gutau este actionar unic la SC CONTINENTE SRL Ramnicu Valcea. ... Din declaratia de interese reiese ca Nicolae Dicu este actionar la SC PRODITEX SA, HARINVEST SA si la SC EURO AS SRL.
Expertiza de evaluare a terenului pe care Primaria Craiova il vinde firmei Prima Medical SRL a dezmortit consiliul municipal, care s-a caznit in doua reprize sa stabileasca pretul de vanzare.
Cea mai mare parte a foloaselor necuvenite, in valoare de 28.323.451.309 lei vechi, provin insa din fondurile SC Eurografica SRL Bucuresti si au fost remise inculpatului Adrian Nastase de catre inculpatul Vasile Mihail Cristian, administratorul societatii mentionate.
Societatea Utilserv SRL a fost infiintata in urma cu cativa ani de Consiliul Local Eforie, asociatul unic al acestei intreprinderi fiind, de altfel, Consiliul Local Eforie.
in patru ani de zile, din sutele de firme de specialitate existente pe piata, "norocul" cadea doar pe cateva SRL-uri, mereu aceleasi.
Aceasta se va numi CARTO-DRUM SRL si va fi infiintata prin asocierea SC LDP cu Nicusor Cristian Ionascu, persoana fizica autorizata de Agentia Nationala de Publicitate Imobiliara sa efectueze lucrari de cadastru, persoana care va detine 1% din capitalul social al societatii.
Dupa studierea documentatiilor depuse de cele patru firme concurente, comisia de licitatie a desemnat-o castigatoare pe SC Ferat Construct SRL din Craiova, care s-a angajat sa finalizeze lucrarile in doua luni in schimbul a 24 de miliarde de lei.
O alta repriza in "meciul" dintre Manea si Constantinescu l-a reprezentat proiectul cu numarul 23, referitor la bugetul de venituri si cheltuieli al SC Domeniul Public si Privat Judetean SRL.
Talpes reclama guvernul "Patriciu SRL" Alti lideri politici vad in propunerea facuta de premierul Tariceanu o adevarata Apocalipsa a scenei politice din Romania.
google-analytics.com